OM OSS

CASAB FASAD & BYGG AB är verksamma inom puts, mur och ställning i Stockholm och Uppsala med omnejd. Vi har 50 anställda inom dessa yrkeskategorier. Vi har samlat erfarenhet från våra 20 år i branschen och många hundratusentals kvadratmeter senare har vi en enormt djup och bred kompetens inom våra arbetsområden.

Genom noggrann planering av våra projekt, och förebyggande planering mot kvalitet, miljö och arbetsmiljörisker så blir det en produktiv och resultatrik arbetsplats utan komplikationer.

CASAB är certifierade inom BF9K och dess verksamhetssystem. Genom detta kan vi garantera en god Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö.

Vi är väldigt måna om våra kunder och vi strävar alltid efter varaktiga kundrelationer. Vi har återkommande kunder som Skanska, PEAB, samt fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert och rådgivning
1997
Startades CASAB med 5 anställda
Redan från start specialiserade vi oss inom puts och mur arbeten. Hög kvalité på våra projekt var redan då en prioritet. Med flera framgångsrika projekt fick vi återkommande beställare samtidigt som våran kundkrets växte. När vår efterfrågan växte gjorde även personalstyrkan det.
2022
Idag
Har vi 40+ anställda på företaget och beräknar att omsätta 100 miljoner kronor.

Vår kontaktinfo

08 – 716 91 00

info[at]casabfasad.se

Hitta oss: Ringvägen 14 611 35 Nyköping

0+
UTFÖRDA JOBB
0+
PÅGÅENDE JOBB
0
ANTAL MEDARBETARE
0+
KAFFEKOPPAR MED VÅRA KUNDER

VI ÄR CASAB!

och besvarar gärna frågor gällande råd och offerter

Se ett urval av de projekt vi har utfört   VÅRA REFERENSPROJEKT